Een paar weken geleden kwam ik via mijn schoondochter in aanraking met de natural tanning spray van Marc inbane. Zij vroeg me of ik het ook eens wilde proberen. In eerste instantie was ik wat terughoudend want ik was nooit zo van de bruiningsproducten. Ik vond ze niet lekker ruiken, het zag er onnatuurlijk uit en het eindresultaat was altijd vlekkerig. Na enig aandringen heb ik haar toch mijn hals en gezicht laten sprayen.

Na het sprayen even 10 seconden wachten en daarna werd het met de speciale poederkwast van Marc Inbane geëgaliseerd. Kleine vergeten plekjes waren geen probleem. Even een klein beetje op de kwast sprayen en even bijwerken. De spray heeft een lichte geur. Wel lekker, dacht ik, toen ik het rook. Dat was de eerste verrassing.

Dan komt natuurlijk het moment dat je in de spiegel moet kijken. Toen kwam dus de tweede verrassing. Ik had een mooie vakantiekleur. Egaal en erg natuurlijk!
Ik kon ongeveer 5 dagen van de kleur genieten. Daarna was het weer tijd voor een nieuwe behandeling. Een fles is genoeg voor ongeveer 60 behandelingen. In mijn geval dus voldoende voor een jaar.

Ik ben om. Een mooie natuurlijke vakantiekleur uit een spuitbus. De zonnebank sla ik voortaan over.