Stel je voor dat je zelf kan kiezen hoe je je dag indeelt, wanneer je werkt en met welk project je je bezighoudt. Klinkt interessant, toch? Dat dacht ik dus ook! Hoewel het zeker pittig kan zijn om een “zelfstandige” te zijn, bestaan er ook meer dan genoeg redenen waarom het een fantastisch idee is om die stap te zetten naar vrijheid en voor jezelf werken.

Natuurlijk een super spannende stap, maar soms kunnen kleine stapjes naar zelfstandigheid al een begin zijn. Natuurlijk hoef je niet meteen alles op te geven bij je start.

Het grote voordeel als je start als Beauty consultant bij Oriflame is, dat je dit juist super goed kan combineren met je huidig baan, gezin of studie. Er zijn geen start kosten en zo kan je meteen beginnen aan het opbouwen van je eigen business, zonder investering.  En natuurlijk zijn er doorgroei mogelijkheden, maar laten we eerst maar eens kijken wat er bij jou zou passen. Wil je liever Offline werken, wil je Online werken via alle Social Media kanalen, of wil je juist combineren? Alles is mogelijk, hoe leuk is dat.

Daarbij ga je natuurlijk ook deel uit maken van mijn fantastische team. Ik kan met veel trots zeggen, een echt Dream Team. Hier helpen we elkaar, hier leren we van elkaar en hier delen we onze ervaringen. Ook wij houden zeker van de vele extra’s, zoals diverse feestjes, weekendjes weg, buitenlandse reisjes, spaaracties etc., die zorgen voor een gezellige afwisseling tussen het opbouwen van je eigen business en de gezelligheid als team .

Ik heb deze keuze 8 jaar geleden gemaakt en nog nooit 1 dag spijt gehad. Natuurlijk zitten er wel eens moeilijke dagen tussen, maar dat heeft volgens mij iedereen….ook als je voor een baas werkt. Maar het plezier, de passie voor de beautyproducten, de normen en waarden van Oriflame, maar vooral de fantastische mensen die ik heb mogen ontmoeten, hebben wel echt een meerwaarde aan mijn leven gegeven, die niet eens in geld is uit te drukken. Of dit nu mijn klanten, gastvrouwen of de dames en heren uit mijn team zijn, die ik heb mogen ontmoeten, dit is wel echt een unieke ervaring, die ik niet had willen missen.

Momenteel ben ik Regio Manager van de allerleukste regio van Nederland en super trots op mijn hele Dream Team. Wat een geweldige mensen die ieder op zijn eigen manier zo uniek zijn en die en alleen en samen als team werken om hun eigen Oriflame business neer te zetten. Wat mooi dat ik met deze mensen mag samenwerken…

Bekijk hieronder even de vele voordelen als je voor jezelf gaat beginnen en kijk of dit bij jou past:

  1. WERKEN WANNEER HET JOU UITKOMT

Ben je het beu om in een kantoor te zitten? Mooi; dat hoeft namelijk niet meer! Wanneer je voor jezelf werkt, ligt de wereld aan je voeten. Werken kan vanaf je keukentafel, in je favoriete café of zelfs op het strand – waar je maar wilt.

  1. GEEN FILE MEER

Spitsuur, file, vertraagde of geannuleerde bussen en treinen, slecht weer… De lijst met nadelen van naar je werk rijden is eindeloos lang. In de file staan is stressvol en kan uiteindelijk leiden tot angst, frustratie en depressie. Wanneer je voor jezelf werkt en de hele wereld jouw kantoor is, hoef je nooit meer vast te staan in de file.

  1. JOUW TIJD IS VAN JOU

Je kunt helemaal zelf bepalen precies hoeveel uur per dag je wil werken en wanneer je op vakantie gaat. Nooit meer toestemming vragen om op vakantie te gaan of vrij te nemen voor de eerste voetbalwedstrijd of dansvoorstelling van je kinderen. Je kunt meer tijd besteden aan je gezin of je hobby’s, vrijwilligerswerk voor een goed doel of iets anders waar jij enthousiast van wordt.

  1. NIEUWE DINGEN LEREN

Je weet zelf het beste van iedereen welke vaardigheden je wil ontwikkelen. Misschien wil je een nieuwe taal leren spreken, jezelf boekhouden aanleren of je inschrijven voor een cursus personal branding. Je kunt zelf het beste kiezen wat jou en je bedrijf helpt groeien. Kortom: door nieuwe dingen uit te proberen, zal je groeien.

  1. DOEN WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT

Als je geen plezier beleeft aan wat je nu doet, kan dat een negatieve impact hebben op je dagelijkse leven. Wanneer je voor jezelf werkt, kun je je richten op dingen die iets voor jou betekenen of die je gelukkig maken. Je kunt je eigen pad kiezen en keuzes maken die voor jou het beste zijn. Zodra je de touwtjes in eigen handen hebt genomen en je je eigen baas bent, zal je ervan versteld staan hoeveel zelfvertrouwen je hebt. Dan begrijp je pas écht wat ervoor nodig is om je dromen waar te maken. Wanneer je je eigen baas bent, heb je jouw lot zelf in de hand. Dan kun je zelf beslissen waar je naartoe wil, en hoe je daar komt.

En, wat vind je ervan: ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten richting vrijheid en te starten als zelfstandige Beauty Consultant? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en ik informeer je graag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

It’s not about being the best. It’s about being better than you were yesterday.

 

Lieve groetjes Marion