Wij gebruiken veel etherische oliën in onze producten, maar wat doen deze oliën eigenlijk voor je?

Etherische olie is een mengsel van geurstoffen uit planten, bloemen, kruiden of vruchten. Ze hebben invloed op je stemming en gemoedstoestand.
Ze kunnen via de huid kunnen de bijvoorbeeld pijn verlichten, vocht afvoeren, bacteriën doden of de huid verbeteren en elke essentiële olie heeft zijn eigen werking.
Maar ook het inademen van bepaalde oliën werkt op je lichaam of gemoedstoestand, bijvoorbeeld eucalyptus olie heeft een verzachtende invloed op je luchtwegen en werkt verlichtend en lavendel olie werkt weer heerlijk ontspannend.
Wij gebruiken de etherische oliën in onze Shower Steamers, in onze Natural Soy Wax Melts en in onze Natural Soy Candles. Zo kun jij dus kiezen voor de olie en geur die bij jou past en creëer je jouw eigen aromatherapie bij jouw thuis.
Welke etherische olie vind jij lekker?