over mij

Marion Vredevoort

Heb je een vraag? Neem dan contact met me op!
Tel: 06-51925315

Mijn naam is Marion. Ik ben geboren in Amsterdam en later opgegroeid in de Zaanstreek. Na wat omzwervingen door Nederland, de Verenigde Staten en Indonesië uiteindelijk neergestreken in het Brabantse Erp, waar ik nu nog steeds woon.

Hoewel ik altijd leuke banen heb gehad, ben ik al vanaf mijn jeugd gepassioneerd bezig met fashion, beauty en cosmetica. Dus toen ik tijdens een gezellige avond bij een vriendin kennismaakte met Oriflame heb ik geen moment geaarzeld om van mijn passie mijn business te maken.

Het mooiste van mijn business vind ik het contact met mensen. Daar krijg ik energie van. Of dat nu is tijdens de vergaderingen, een gezellige workshop  of bij een aanstaande bruid die ik opmaak. Ik vind het heerlijk om te merken dat de mensen oprecht blij zijn met mijn adviezen met betrekking tot huidverzorging en cosmetica of de manier waarop ze zijn opgemaakt.

Ik ben in 2010 begonnen als Beauty Consultant en werk nu als Regiomanager met een geweldig team van ongeveer 40 vrouwen (en een man) in alle leeftijden , die ik train, coach en begeleid. We werken niet alleen samen, maar ik heb er ook vrienden bijgekregen. Mijn passie is echt mijn business geworden en Oriflame ondersteunt me en geeft me de ruimte en de tools om alles naar eigen inzicht in te richten en te runnen. Het opstarten van Marion’s Choice is weer een volgende stap.

Mijn team groeit nog steeds en elke dag ben ik op zoek naar mensen die mijn passie delen. Iets voor jou?
Ik hoop je snel te ontmoeten!

Groetjes,  Marion